Xing’an League-deel van de verwarmingsonderneming van tevoren

Xing’an League-deel van de verwarmingsonderneming van tevoren

"Tegenwoordig zijn heet, mijn hart is ook heet! Ik maak me geen zorgen over de kinderen van het kind tot vorst!" Op 6 oktober, Wang Shu Ming, de inwoners van Ulanhart City, de stad van de stad, zei: "Begin op 1 oktober, de vloer is langzaam heet, en het gezin is warm. Of ouderen of kinderen niet zoveel kleding hoeven te dragen, het is echt goed om te verwarmen! "De stadsgemeenschap is verantwoordelijk voor verwarming door de Mengvenuan Xing ‘Een warm elektriciteitsbedrijf. Sinds 15 september, na de wateroven, de eenheid transformatie en inspectie in de districten van verwarmingsproblemen in de jurisdictie, en officieel verwarming op 1 oktober. In reactie op het Comité van Xing’an League, de toezichthouder van de afdeling voor de oproep van de mensen, sommige verwarmingsondernemingen in het Ulanhart-gebied actief, ontbranden, ontbranden van tevoren, verwarming van 5-10 dagen van tevoren van tevoren.

Het onderhoudspersoneel van de Mongoliang Group Xing’an Power Company voerde zorgvuldig onderhoud en onderhoud van verwarmingssysteem uit en ontwikkelde een noodplan om ervoor te zorgen dat het warmteoverdrachtwerk veilig en normaal was. Li Wei, Deputy Manager van Xing’an Power Company, zei: "Om te zorgen voor verwarming, heeft het bedrijf de kolen 10.000 ton al opgeslagen. Het personeel zit voor de computer om de parameters zoals keteldruk en temperatuur te volgen .

"Vanaf 5 oktober lanceerden we officieel een ketel, op dit moment, de ketel werkt normaal, de operator is 24 uur vasthouden aan de positie, en het is gegarandeerd dat het normaal kan worden verwarmd." De bedrijfsbewerkingen lopen vier-waarde Value Long Lu Hui. China Huaxiang Xing’an Hot Electric Co., Ltd. is 10.34 miljoen vierkante meter. 1 oktober, ondernemingen begonnen in de verwarmingsbevoegdheid te water. De verwarmingseenheid van 5 oktober gelanceerde operaties, die naar verwachting alle verwarming 5 dagen van tevoren zal bereiken afgelopen jaar.

Liu Feng, minister van het Bedrijf, zei: "Op dit moment werken de warmteproducenten overuren om in de voorlijn te werken en streven naar alle netto verwarming in de ochtend." (Reporter Hu Ji Qigong Na correspondent Xue Nan) (Editor : Liu ZE, Zhang Xue Dong) Delen Laat meer mensen de aanbevolen lezen zien.