Woonplaats van het Nationaal Comité van het Nationaal Comité van de Chinese People’s Political Consultative Conference

Woonplaats van het Nationaal Comité van het Nationaal Comité van de Chinese People’s Political Consultative Conference

  In de afgelopen dagen werden leden van de nationale commissie van de politieke raadgevende conferentie van het Comité van de Chinese volk bijgewoond door het Nationaal Comité van de Chinese People Political Consultive Conference Draaid rond het Centrum, de Service Over het algemeen vervulde de politieke raadpleging, democratisch toezicht, participatie Politiek, samenhangende consensus, diepgaande onderzoek, zorgvuldig bestudeerd, onderhandelde discussies aan het einde, passeerde hij actief het voorstel om advies te geven, en het geluid werd uitgegeven en positieve energie werd gecondenseerd. De comités bestuderen zorgvuldig het belang van algemene secretaris XI Jinping bij het versterken en verbeterde het werk van de politieke raadplichtige conferentie van de mensen. Het wordt ge?mplementeerd rond het beleid en de besluitvorming van de centrale overheid en de belangrijkste problemen voor de Changzhi en de ontwikkeling van hoge kwaliteit van Tibet, hoge kwaliteit, hoge kwaliteit.

De ingediende voorstellen waren in het tijdperk van het tijdperk en concentreerde het centrum, vol met de gevoelens van mensen, gedecondenseerd elk lid diepgaande studie, vast onderzoek en wijsheid van de studie, met de mensen van het volk van Tibetaanse kaders, ik hoop dat het Comité is toegewijd aan het land, en de gevoelens van de mensen zijn verantwoordelijk.

  Richten op het cre?ren van een nationale eenheid en een progressieve uitgangsruimte, en de leden hebben sterke steun voorgesteld voor de bouw van de National Community ConsciousNess Research Base in de bouw van het land in de grensregio en het volledige spel te geven aan de historische waarde van de saga Noord-Tempel om een ??cultureel gemeenschapsbewust onderwijsbestand te cre?ren. Bevordering van een voorstel voor het Tibetaanse boeddhisme China; gericht op het cre?ren van hoogwaardige ontwikkelingsdistricten van de plateau-economie, en de comités die de bouw van zuurstofuitrusting in de focus van de qinghai- Tibet Plateau, en speel actief het locatie-voordeel van Tibet, Zuid-Azi? en bevorderde Diligence. Besparingen van uitstekende tradities om plattelandsverblijf te bevorderen, enz. De comités stellen voorstellen voor de verbetering van de infrastructuur en verbetering van de grensgebieden voorstellen.

  Het Comité is ook gevestigd in de praktijk van Tibet. Voor de bouw van de faculteit van het landschapsonderwijs van het land, verbeterde de compensatienormen van Landless Wildlife verder, en bezorgd over de bezorgdheid van de kwesties voor geestelijke gezondheid van Tibetaanse kaders. Suggesties.

(Editor: Dan Zhuo, Wu Yuren) Delen Laat meer mensen zien.